Nyelvtanítás

1993-ban végeztem a szegedi József Attila Tudományegyetemen középiskolai német nyelvtanárként. Azóta nyelvtanítással foglalkozom. Dolgoztam középiskolákban, általános iskolákban és nyelviskolákban is mint német és angol nyelvtanár.

Mivel angolból felsőfokú nyelvvizsgám van, szívesen vállalok angolórákat is.

2006 óta szabadúszó magán nyelvtanárként tevékenykedem Fonyódon. Vállalok korrepetálást, nyelvoktatást kezdőtől felsőfokú szintig, nyelvvizsgára illetve külföldi munkára való felkészítést. Ezenkívül német és angol anyanyelvűeknek tanítok magyart.

Sokakat készítettem már fel sikerrel az BME, Origó, ECL, TELC stb. vizsgarendszerek nyelvvizsgáira németből valamint angolból.

Speciálisan a külföldi munkára felkészítő anyagokat állítottam össze az egyes állások betöltéséhez szükséges szókinccsel és rövid mondatokkal (szobalány, pincér, mosogató, mindenes …). Sikerrel alkalmazom az állásinterjúkhoz készített anyagomat is.

ONLINE nyelvoktatást is vállalok SKYPE-on.

2001 óta, mióta Fonyódon lakom, nagyon sokan jártak már hozzám magánórára – kicsik és nagyok -, hogy segítséget kapjanak az angol vagy német nyelv elsajátításában.

Árak:  5.000 Ft / 45 perc / 1 személy

           6.600 Ft / 60 perc / 1 személy

           10.000 Ft / 90 perc / 1 személy

           6.600 Ft / 45 perc / 2 személy

           8.800 Ft / 60 perc / 2 személy

           13.300 Ft / 90 perc / 2 személy

Ajánlások:

Ildikó segítségével készültem fel az TELC B2 típusú (középfokú) angol nyelvvizsgára, és sikeresen le is tettem elsőre a szóbeli és írásbeli vizsgát is! Sokat fejlesztett nyelvtani hiányosságaimon, és beszédkészségem is javult.
A legjobban sikerült vizsgarészem a levélírás lett. Ildikó nagyon jó anyagot állított össze, mert tudja, hogy ez milyen fontos a vizsga során. Az órák mindig jó hangulatban teltek.
Jó tanár, érthetően és lényegre törően magyarázza el az anyagot.
Horváth Rita turisztikai asszisztens, Fonyód (2013)

Gimiben Ildikó korrepetált angolból és németből is, mert – mit szépítsem – egyikből sem voltam valami nagy ász.
Eléggé reményvesztett helyzetben voltam, mikor a segítségét kértem. Céltudatos és kitartó munkálkodását viszonylag rövid időn belül visszaigazolták az eredmények, mindkét nyelvből közepes szintre jutottam.
Céltudatos, határozott, következetes pedagógus. Ha betartják az utasításait és hajlandók igazodni az általa diktált tempóhoz, akkor garantált a jobb jegy, még akkor is, ha gyenge nyelvérzékkel rendelkeznek. Bátran merem ajánlani.
Klimó Dániel, Fonyód (2009)

Négy hónapig jártam Ildi óráira, mert a diplomához szükség volt nyelvvizsgára.
Előtte otthon tanultam, az írás-olvasás jól ment, de a beszéd már kevésbé, így ezen kellett legfőképp javítani. Sokat fejlesztett a nyelvtani
hiányosságaimon, és a beszédkészségem is sokat javult. A levélírás feladathoz jó mintái vannak, és a szóbeli
témaköröket is alaposan kidolgoztuk. Az óráknak meg lett az eredménye, elsőre sikerült a TELC angol B2 középfokú vizsgám.
Nagy Zoltán, Fonyód (2011)

Három hónapig jártam Ildihez, mert Ausztriában szeretnék dolgozni szobalányként. A különböző szakmákhoz jó kis szókincset és mondatokat gyűjtött össze. Nekem a szobalányi és mosogatói anyagot tanította, meg kiegészítette ezt egy csomó mindennel. A telefonos és személyes állásinterjúra is felkészített.
Szerintem ez a tudás bőven elegendő ahhoz, hogy munkába állhassak.
Vendel Edina, Balatonlelle (2016)

Icon